Om Djurs Møber

Møbelbutik siden 1962

Djurs Møbler startede op i 1962 i den gamle skole i Nimtofte, der havde uddannet børn og unge siden starten af 1900-tallet. 
Siden hen har butikken udviddet med flere bygninger og inddraget skolens daværende idrætshal til nye udstillinger, som nu står fyldt med sofaer, lænestole, spiseborde, havemøbler og meget mere.

Forretningen har beholdt de gamle gulve og mange af de indvendige rammer fra 1962 for at skabe en unik og hyggelig atmosfære. 

Butikken er 1700 kvm fordelt over flere bygninger, der er koblet sammen. 
Forretningens fordelen ser således ud:

850 kvm med polster møbler, reoler, tv-møbler og lænestole
300 kvm med senge og tilbehør til senge
50 kvm med sovesofaer
250 kvm med spiseborde, skænke og spisebordsstole
150 kvm med havemøbler
100 kvm Kontor

Kun faglært og venligt personale

Hos os finder du altid et venligt og faglært personale, der kan give dig den bedste rådgivning. Vi er jysk af sind og møder dig i øjenhøjde, og ønsker kun en enkelt ting - at du altid ender med møbler, du bliver tilfreds med. Vores personale er alle uddannet i møbelbranchen, og kan rådgive dig i alt fra den rigtige lædertype på din sofa til den træsort og behandling til dit nye spisebord alt efter dit individuelle behov.

Hos Djurs Møbler ved vi, at vores kunders ønsker og krav til møbler alle er forskellige, hvorfor vi har allieret os med et stort antal forskellige leverandører, der både kommer med forskellig stil og materialer. De fleste af vores leverandører har ligeledes mulighed for at tilpasse møblerne specifikt til dig, hvis du ønsker små ændringer, der gør, at du får, det for dig, perfekte møbel. Går du derfor med en af vores kollegaer i butikken eller skriv til os på webshoppen, kan du derfor ofte forvente, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dig.

Vores vision er at skabe den komplette købsoplevelse, hvor rådgivning, service og pris alle går op i en højere enhed. 

Find vej til butikken

Adresse: Ramtenvej 7, 8581 Nimtofte

Miljøvenlig pakning

Hos Djurs Møbler får vi mange produkter og pakker gennem systemet, både i form af import og eksport. Det bliver der brugt mange ressourcer og materialer på, også i form af emballage, hvilket er skadeligt for miljøet og derfor også samfundet. Vi vil af den grund gøre vores for at sikre mindst mulig skade. Det gør vi bl.a. ved at støtte Miljøvenlig Pakning.

Miljøvenlig Pakning er en sammenslutning af miljøbevidste virksomheder. Hvis alle levede som i Danmark ville vi have brug for tre planeter ifølge deres beregninger. Vi kan ikke ændre verden hos Djurs Møbler, men vi kan forbedre vores eget udgangspunkt som virksomhed. Det gør vi bl.a. ved at inkorperere flere miljøvenlige produkter i vores sortiment, men også ved at følge Miljøvenlig Paknings råd og retningslinjer så godt vi nu kan. Du kan læse mere om Miljøvenlig pakning ved at klikke her.

Senest viste