GRATIS LEVERING I HELE DANMARK VED ALLE KØB

Om Djurs Møber

Møbelbutik siden 1962

Djurs Møbler startede op i 1962 i den gamle skole i Nimtofte, der havde uddannet børn og unge siden starten af 1900-tallet. 
Siden hen har butikken udviddet med flere bygninger og inddraget skolens daværende idrætshal til nye udstillinger, som nu står fyldt med sofaer, lænestole, spiseborde, havemøbler og meget mere.

Forretningen har beholdt de gamle gulve og mange af de indvendige rammer fra 1962 for at skabe en unik og hyggelig atmosfære. 

Butikken er 1700 kvm fordelt over flere bygninger, der er koblet sammen. 
Forretningens fordelen ser således ud:

  • 850 kvm med polster møbler, reoler, tv-møbler og lænestole
  • 300 kvm med senge og tilbehør til senge
  • 50 kvm med sovesofaer
  • 250 kvm med spiseborde, skænke og spisebordsstole
  • 150 kvm med havemøbler
  • 100 kvm Kontor

Kun faglært og venligt personale

Hos os finder du altid et venligt og faglært personale, der kan give dig den bedste rådgivning. Vi er jysk af sind og møder dig i øjenhøjde, og ønsker kun en enkelt ting - at du altid ender med møbler, du bliver tilfreds med. Vores personale er alle uddannet i møbelbranchen, og kan rådgive dig i alt fra den rigtige lædertype på din sofa til den træsort og behandling til dit nye spisebord alt efter dit individuelle behov.

Hos Djurs Møbler ved vi, at vores kunders ønsker og krav til møbler alle er forskellige, hvorfor vi har allieret os med et stort antal forskellige leverandører, der både kommer med forskellig stil og materialer. De fleste af vores leverandører har ligeledes mulighed for at tilpasse møblerne specifikt til dig, hvis du ønsker små ændringer, der gør, at du får, det for dig, perfekte møbel. Går du derfor med en af vores kollegaer i butikken eller skriv til os på webshoppen, kan du derfor ofte forvente, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dig.

Vores vision er at skabe den komplette købsoplevelse, hvor rådgivning, service og pris alle går op i en højere enhed. 

 

Velkommen til Djurs Møbler

 

Senest viste