Magnus Olesen

Magnus Olesen

25 varer

pr side
Faldende
 1. Magnus Olesen Freya stol
  Magnus Olesen Freya stol
  Fra 4.850,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 2. Magnus Olesen 107 stol - Teak
  Magnus Olesen 107 stol - Teak
  Fra 38.520,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger

25 varer

pr side
Faldende

Se udvalget af Magnus Olesen-møbler hos Djurs Møbler

Magnus Olesen er en dansk møbelproducent, som har produceret et hav af forskellige møbler med hjælp fra diverse arkitekter, såsom Ib Kofod-Larsen, Lone Storgaard og Niels Gammelgaard. Der har dermed været tanke på detaljerne, når de funktionelle designmøbler fra Magnus Olesen er blevet udviklet og produceret. Det er din garanti for enestående siddekomfort, høj kvalitet og tidløst design.

Med andre ord vil du med et produkt fra Magnus Olesen få et møbel, som du kan få glæde af år efter år. Se derfor udvalget her på siden igennem, og bestil online. Hos Djurs Møbler har vi altid gratis levering til kantstenen.

Magnus Olesen-stole til stuen og spisestuen

Uanset om du er på udkig efter en lænestol til stuen eller en spisebordsstol til spisestuen, kan Magnus Olesen tilbyde et flot designmøbel. Her på siden kan du nemlig finde flere stole i forskellige designs, som passer til alt lige fra et plankebord i træ til et sofabord i laminat. Fælles for alle stole er, at du vil opleve en enestående siddekomfort.

Magnus Olesen er også specialister til at arbejde med træ, og du kan derfor finde flere stole i naturlige træsorter, såsom bøg, eg og teak.

Spiseborde og sofaborde i massivt træ fra Magnus Olesen

Skal du komplementere dine nye træstole fra Magnus Olesen eller et andet brand? Så kan du også finde flere borde fra Magnus Olesen her på siden. Bordene er lavet i massivt træ, hvilket betyder, de er yderst holdbare, og du kan få glæde af dem i flere år. Tag blandt andet et kig på de elegante plankeborde, som har plads til at samle hele familien omkring god mad og hyggelige stunder.

Du kan også finde et væld af sofaborde i forskellige størrelser, som passer ind i alt lige fra den større villa til det mindre sommerhus. Her kan du vælge den træsort og farve, som passer til andre møbler i boligen, såsom sofaen, reolen og tæppet.

Vi har rådgivet kunder siden 1962. Skal vi også hjælpe dig?

Har Djurs Møbler har vi mange års erfaring med salg af møbler. Vi har derfor hjulpet et væld af danskere med at finde de rette møbler til netop deres hjem - og vi kan også hjælpe dig. Alt, du skal gøre, er at kontakte os på mail [email protected] eller telefon 86 39 81 77. Så sørger vi for personlig rådgivning.

Kom forbi vores showroom i Nimtofte

Vil du gerne se produktet, før du bestiller det? Så har du mulighed for at komme forbi Djurs Møblers showroom i Nimtofte indenfor vores åbningstider. Her kan du se flere af vores Magnus Olesen-møbler og andet møblement.

Senest viste