Kontinentalsenge

Kontinentalsenge

Varer 1-42 af 65

Side
pr side
Faldende
 1. GrandSoir 03 kontinental 160x200/210 cm Sort
  GrandSoir 03 kontinental 160x200/210 cm Sort

  Fra 14.990,00 kr Førpris 24.990,00 kr

  Bestillingsvare 2-3 Uger
 2. GrandSoir 03 kontinental 180x200/210 cm Antracit
  GrandSoir 03 kontinental 180x200/210 cm Antracit

  Fra 14.990,00 kr Førpris 24.990,00 kr

  Bestillingsvare 2-3 Uger

Varer 1-42 af 65

Side
pr side
Faldende

Lad udsøgt komfort og flotte designs skabe rammerne for din nattesøvn. Med en kontinental seng kan du kombinere elegante detaljer i sengerammen med bekvemmelige funktioner i både box- og topmadrassen. Gå derfor på opdagelse blandt Djurs Møblers mange kontinental senge, der strækker sig over diverse størrelser, materialer, designs og tilbehør.

Kontinental senge: Tilbud, du ikke kan afslå

Er det ved at være tid til at skifte din gamle seng ud? Så er en kontinental seng et godt valg. Her får du udsøgt komfort i mange flotte designs, der giver dig en komplet seng fra bund til top. Netop derfor er en kontinental seng også en ikonisk seng. Den er nemlig kendetegnet ved at være smukt opbygget af tre forenede lag: En bund, en god kvalitetsmadras samt en drømmende topmadras.

Kontinental sengens tre lag er derfor helt afgørende for dens popularitet. Det er nemlig her, at du får et solidt fundament forenet med en blød og behagelig top, der er lige til at drømme om. Samtidig sparer den forenende topmadras dig også for revnen i midten af sengen, så hverken dig selv eller andre får sænket søvnen.

Se udvalget, der breder sig

Hos Djurs Møbler finder du kontinental senge i mange forskellige former og farver. Så kan du vælge netop den seng, der passer til din stil, din krop og dine behov. Vores udvalg breder sig - både over modeller og størrelser, som eksempelvis 120x200, 140x200, 160x200 og 180x200 centimeter.

Og hvad med materialerne? Blandt de mange modeller kan du støde på alt fra flot og stilfuld velour til naturlatex og hårdt træ. Det giver dig en kontinental seng, der både fylder, former og fascinerer på én og samme tid. Netop derfor er vores udvalg særlig sufficient, da kontinental sengene hos Djurs Møbler både findes i moderne, klassiske og tidløse designs.

Djurs Møbler tilføjer mere

Med over 50 års erfaring i bagagen har vi hos Djurs Møbler god erfaring at dele ud af - og det kommer dig til gode, når du skal finde den rigtige seng. Vi rådgiver nemlig gerne om vores store sortiment, så du kommer hjem med den rigtige seng.

Har du eksempelvis brug for ekstra plads, specielt tilbehør eller andet til sengen, så kan vi lave en pakkeløsning, der tilgodeser dine individuelle behov. Du kan også tage et kig i vores store udvalg af andre tilføjelser til soveværelset. Her er diskrete kommoder, drømmende sofaer og et væld af senge, som kan understrege det personlige udtryk i netop dit soveværelse.

Senest viste