HC Tæpper

HC Tæpper

Varer 1-42 af 127

pr side
Faldende
 1. HC Tæpper | Flow
  HC Tæpper | Flow
  Fra 3.359,20 kr 4.199,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 2. HC Tæpper | Java Tæppe Natur
  HC Tæpper | Java Tæppe Natur
  Fra 1.599,20 kr 1.999,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 3. HC Tæpper | Bali Tæppe Blå
  HC Tæpper | Bali Tæppe Blå
  Fra 1.599,20 kr 1.999,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 4. HC Tæpper | Denver blå
  HC Tæpper | Denver blå
  Fra 479,20 kr 599,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 5. HC Tæpper | Empire Beige Blue
  HC Tæpper | Empire Beige Blue
  Fra 4.319,20 kr 5.399,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger

Varer 1-42 af 127

pr side
Faldende

Historien bag HC Tæpper

HC Tæpper er en dansk familieejet tæppegrossist, der siden 1999 har leveret flotte og stilrene tæpper til danske hjem i hele landet. Virksomheden blev grundlagt af Henning Christensen, som har mange års erfaring i møbel- og tæppebranchen. Det store kendskab til branchen, bliver brugt til at udvikle sortimentet løbende, så det stemmer overens med tidens farver, trends og materialer.

Du kan derfor, med ro i maven, tage et kig på udvalget af HC Tæpper hos Djurs Møbler. Der er helt sikkert noget, som falder i din smag.

HC Tæpper: Elegant beklædning til gulvet

I takt med at væg-til-væg-tæpper efterhånden er blevet erstattet med det praktiske trægulv eller klinker, er det endnu mere oplagt at købe løse tæpper eller løbere. For selvom et lækkert trægulv eller kreative klinker kan være flotte, så kan et elegant tæppe fra HC Tæpper bidrage med noget helt særligt til rummet.

Du kan blandt andet købe et rundt tæppe, som er med til at bryde de kantede linjer i rummet og give et mere blødt og roligt indtryk. Derudover kan du vælge mange af tæpperne fra HC Tæpper i forskellige størrelser, så du kan få et, der passer perfekt til din stue, dit soveværelse eller din spisestue.

Gå på opdagelse i udvalget fra HC Tæpper hos Djurs Møbler, og bestil dit yndlingstæppe online.

Hvordan vælger jeg det rigtige tæppe?

Det kan være svært at vælge det helt rigtige tæppe i det store udvalg fra HC Tæpper. Hos Djurs Møbler har vi derfor givet dig et par overvejelser, som du med fordel kan foretage dig, før du køber dit nye tæppe:

 • Farve: Skal dit tæppe skille sig ud eller være mere diskret? Hos Djurs Møbler har vi produkter fra HC Tæpper i alt lige fra helt neutrale farver, der
 • Form og design: Du kan vælge mellem runde eller rektangulære tæpper. På den måde kan du tilpasse tæppet til dine unikke omgivelser.
 • Tæppemønster: Hos Djurs Møbler har vi et stort udvalg af HC tæpper. Så kan du vælge mellem alt lige fra klassiske ensfarvede tæpper til mere trendy tæpper med et prikket, stribet eller meleret tæppemønster.
 • Trevlede kanter: Kan du godt lide det gammeldags og hyggelige udtryk? Så kan du med fordel vælge et tæppe med trevlede kanter.

Uanset hvilket tæppe du vælger fra HC Tæpper, giver vi dig fri fragt hos Djurs Møbler.

Køb et håndlavet tæppe fra HC Tæpper

HC Tæpper og kvalitet går hånd i hånd. Mange af deres tæpper bliver nemlig lavet i hånden - og alle bliver kvalitetstjekket - hvilket er med til at sikre, at tæpperne har en lang levetid. Det betyder, at du sagtens kan placere tæppet under eksempelvis spisebordet, hvor stole bliver trukket ind og ud hver dag, uden at bekymre dig om holdbarheden. Tæpperne er nemlig utroligt slidstærke.

Der kan dog blive behov for at rengøre dit tæppe. Tag derfor et kig på alle vores plejemidler. Her kan du finde rengøringsmidler og imprægnering til blandt andet tekstiler, læder og træ.

Overvej det populære Casablanca-tæppe

Casablanca-tæppet fra HC Tæpper er med sin fladvævede struktur og firkantede design et populært valg til at have under spisebordet, sofabordet eller i entréen. Tæppet er lavet i 80 procent uld og 20 procent bomuld, hvilket betyder, at det giver god varme til fødderne, når de hviler på tæppet.

Du kan dog finde mange andre tæpper fra forskellige serier her på siden, som du kan placere alverdens steder i hjemmet. Udforsk derfor sortimentet, og find et flot tæppe i et skandinavisk design til netop dit hjem.

Kontakt os for at høre mere om vores tæpper

Hos Djurs Møbler har vi samlet erfaring inden for møbelbranchen siden 1962, og vi står derfor altid klar til at give dig den bedste rådgivning om vores produkter. Så hvis du har brug for hjælp til at finde et specifikt tæppe, der lever op til dine ønsker, kan vi også være behjælpelige med dét.

Senest viste