Mistral Vitrineskabe

Mistral Vitrineskabe

3 varer

pr side
Faldende
 1. Mistral vitrine 198x89x42 cm
  Mistral vitrine 198x89x42 cm
  Fra 13.610,25 kr 18.147,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger
 2. Mistral vitrine 208x89x32,5 cm Eg hvidpigmenteret
  Mistral vitrine 208x89x32,5 cm Eg hvidpigmenteret
  Kampagnepris 12.993,75 kr Førpris 17.325,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger
 3. Hammel Mistral vitrine eg hvidpigmenteret 208x89x32,5 cm
  Hammel Mistral vitrine eg hvidpigmenteret 208x89x32,5 cm
  Kampagnepris 14.517,75 kr Førpris 19.357,00 kr
  Bestillingsvare 2-4 uger

3 varer

pr side
Faldende

Leder du efter det helt perfekte vitrineskab, der er som skræddersyet til dit hjem? Så tag et kig på Mistral. Her finder du grundmoduler, fronter, farver og tilbehør, som du kan kombinerer lige efter din stil. Det efterlader dig med et unikt vitrineskab af høj kvalitet i dit eget danske design, som passer perfekt til netop dit køkken, din spisestue eller dagligstue.

Skræddersy et dansk design til hjemmet

Tanken bag alle produkter og møbler fra Mistral er, at du kombinere dem, som du vil. Derfor finder du både vitrineskabe samt mange andre forskellige møbler, tilbehør og moduler i vores udvalg, som du kan sætte på dit vitrineskab. Kombinér eksempelvis dit vitrineskab med forskellige farver, smukke ben, gennemsigtige låger eller praktiske skuffer, så det passer perfekt i dit hjem.

Med et Mistral vitrineskab får du derfor dansk design, når det er allerbedst. Alle vores produkter overholder nemlig en høj kvalitet, så du er sikret, at dit vitrineskab holder i mange år frem. Samtidig gør vores forskellige moduler det muligt for dig at tilpasse dit vitrineskab over tid, så det altid kan harmonerer med rummet i dit hjem.

Spar på kræfterne - men ikke farverne

Farver har stor betydning for vores opfattelse af hverdagen. De kan gøre os glade, rolige og dermed sætte os i det helt rigtige humør. Derfor kan du selvfølgelig også vælge dit Mistral vitrineskab i en farve, der passer til dig og dit hjem.

I vores sortiment kan du blandt andet vælge mellem smuk hvidpigmenteret eg, sæbebehandlet bøg eller dramatisk sort træ. Og skal der flere farver i spil? Så kan du tilføje ben, låger, skuffer eller en kurv i et væld af forskellige farver til dit Mistral vitrineskab. På den måde kan du få Mistral møbler og moduler til at passe perfekt indenfor i din stue, dit køkken eller et helt andet rum i hjemmet.

Få leveret dit Mistral vitrineskab

Når du handler hos Djurs Møbler, så kan du nyde godt af vores faglige kundeservice og gode levering. Vi sørger nemlig altid for at behandle dine nye møbler godt og levere dem til din dør gratis. Så får du altid en levering frem til dig, der rummer et graciøst produkt, der skræddersyet til dit hjem. Læs mere om vores handelsbetingelser og leveringstid, og find dit næste produkt her i udvalget.

Senest viste