Information omkring vores få-et-tilbud:

Skal du købe stort ind? Eller ønsker du at høre omkring en anden pris for et givent produkt, kan du bruge vores “Få-et-tilbud funktion”. Du kan tilføje ét eller flere produkter til Få-et-tilbud kurven - og du tilføjer hvert produkt ved at klikke på “Få et tilbud” på produktsiden.
Når du indsender din tilbudskurv, modtager butikken din anmodning og vi vil besvare den i løbet af 24 timer mandag-lørdag.

Butikken vil tage et kig på din anmodning og tage kontakt til dig. 


BEMÆRK: Få et tilbud virker kun, hvis du er logget ind som bruger på siden. Har du ikke en bruger, kan du klikke her for at oprette en.

OBS! Et personligt tilbud kan ikke kombineres med andre former for rabatter, rabatkoder eller specialtilbud. Et personligt købes til prisen, der aftales, uden mulighed for yderligere prisnedsæting.


Sådan bruger du tilbudskurven:

    1. Tryk på “Få et tilbud” på produktet, du ønsker at få et tilbud for (bemærk, at du kan tilføje flere produkter til samme Få-et-tilbud-kurv)
    2. Når du er færdig med at tilføje produkter til din tilbudskurv, gå da til “Tilbudskurv” i toppen af siden)


    3.  Klik på "Indsend tilbud" for at indsende din tilbudskurv. Vi vender efterfølgende tilbage i løbet af maskimum 24 timer med svar direkte på din mail. 

Senest viste