Lænestole

Lænestole

Varer 1-42 af 160

pr side
Faldende
 1. Lulu - Skammel
  Lulu - Skammel
  Fra 5.990,00 kr 7.785,00 kr
  Bestillingsvare
 2. Albert høj stol
  Albert høj stol
  Fra 9.290,00 kr 12.535,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 3. Biloba lounge stol
  Biloba lounge stol
  Fra 8.490,00 kr 10.540,00 kr
  Bestillingsvare 4-6 uger
 4. BD Charm stol inkl. skammel
  BD Charm stol inkl. skammel
  Fra 15.099,75 kr 20.133,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 5. BD Elena stol - Læder
  BD Elena stol - Læder
  Fra 10.422,00 kr 13.896,00 kr
  Bestillingsvare 5-7 uger
 6. Mars lænestol m/ indbygget skammel - Grå stof
  Mars lænestol m/ indbygget skammel - Grå stof
  Kampagnepris 6.390,00 kr Førpris 7.999,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 7. BD Merino lænestol inkl. skammel - Sort læder
  BD Merino lænestol inkl. skammel - Sort læder
  Kampagnepris 9.990,00 kr Førpris 15.790,00 kr
  Bestillingsvare 1 uge
 8. Alex | Hvilestol m/indbygget skammel | Manuel | Sort
  Alex | Hvilestol m/indbygget skammel | Manuel | Sort
  Kampagnepris 9.990,00 kr Førpris 13.990,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger
 9. Alex | Hvilestol m/indbygget skammel | 2 motor | Sort
  Alex | Hvilestol m/indbygget skammel | 2 motor | Sort
  Kampagnepris 10.990,00 kr Førpris 15.990,00 kr
  Bestillingsvare 1-2 uger

Varer 1-42 af 160

pr side
Faldende

Lænestole til stuen hos Djurs Møbler

Stuen er et af hjemmets helt store samlingspunkter, da det er her, du kan nyde din fritid sammen med dem, du holder af. Men for at kunne få plads til hele familien og samtidig sikre en god komfort, kan det være en god idé at kigge efter nogle gode stole til stuen, der kan være en fin og naturlig udvidelse af sofahjørnet.

Her på siden kan du derfor finde et bredt sortiment af lænestole, der kan komplementere din sofa og skabe en ekstra siddeplads. Du kan også bruge en lænestol som grundstenen til at indrette stuen med. Tag blandt andet et kig på vores udvalg af:

 • Klassiske stole - den hyggelige, klassiske lænestol giver både god komfort og hjemlig charme.
 • Moderne stole - den mere minimalistiske stil giver et tidløst design, der passer ind i enhver indretning.
 • Elektriske stole - vi har flere elektriske modeller i vores sortiment, der giver dig en ekstra høj grad af komfort.

Kom ned i gear med en god lænestol

Har det været en lang uge, og skal du bruge weekenden på at genoplade dine indre batterier? Så kan en lænestol være det helt rigtige sted at gøre dette. Med en lænestol fra Djurs Møbler kan du sidde komfortabelt, mens du læner dig helt tilbage, smider fødderne op på en fodskammel og slapper maksimalt af.

Vores lænestole giver dig det perfekte sted til at falde hen til drømmeland, læse en spændende bog eller se en god film med hele familien. Derudover har vi stole til stuen, der giver individuel komfort, hvilket betyder, du kan justere ryglænet, så det passer til netop dig. Derudover kan vores udvalg af gulvlamper give dig den helt rette belysning omkring stolen.

Komfortable lænestole med blød pude

Lænestolen er typisk den plads, der bliver indtaget efter en lang dag på arbejdet, da den giver dig mulighed for at læne dig tilbage og få ro i sindet. Det er derfor vigtigt, at komforten er i top, når du skal have en ny lænestol til din stue. Der kan nemlig blive brugt mange time i stolen ad gangen, uanset om det er når du læser en god bog, ser en spændende film eller serie, eller når du tager en middagslur.

Hos Djurs Møbler kan du vælge mellem lænestole med flere forskellige funktioner, der alle bidrager til en høj grad af komfort. Tag eksempelvis et kig på vores sortiment af:

Lænestole i sort, hvid eller brunt læder

En lænestol i læder er et meget populært valg, og det skyldes ikke kun, at læder er betagende at se på grundet dens indbydende patina. Læder giver også en høj grad af komfort, hvilket kommer dig til gode, når du skal have en ny, lækker lænestol. Derudover kan du få lænestole i læder i alle regnbuens farver hos Djurs Møbler. Vores læderstole byder på neutrale nuancer, såsom hvid og sort okselæder, men du kan også finde mere farverige lænestole i eksempelvis rød, brun og grøn.

Lænestole i blødt stof

Foretrækker du en lænestol i stof? Så kan du naturligvis også finde det hos Djurs Møbler. Vores udvalg byder nemlig på flere forskellige stole til stuen i slidstærkt stof, som garanterer dig en lænestol, som du kan få glæde af i flere år. Ligesom i sortimentet af lænestole i læder kan du også vælge mellem alle regnbuens farver, når du køber en lænestol i stof.

Derudover får du ofte en fodskammel leveret sammen med en stoflænestol. Så kan du læne dig helt tilbage og smække benene op i den perfekt højde for maksimal komfort, når du skal have en pause fra hverdagens stress.

Husk at behandle din læderstol med de rigtige plejemidler

Uanset om du vælger en lænestol i stof eller læder, er det vigtigt, at give stolen den rette behandling. Og dét kan du gøre med vores udvalg af plejemidler til forskellige materialer. Her kan du både finde midler til rensning og imprægnering af læder, stof og træ.

Lænestole med krop af træ eller metal?

Skal din lænestol have en krop af træ eller metal? Det kan være et svært spørgsmål at svare på, da begge materialer måske kan passe ind i din stue. Der er dog et par andre overvejelser, der kan hjælpe dig med at træffe beslutningen.

Hvis du foretrækker en lænestol med en enkelt fod, så bliver de typisk produceret med en krop af metal, der i højere grad kan holde til at bære vægten på blot én fod. Derudover er det som regel disse modeller, der giver mulighed for at justere ryglænet frem og tilbage. Så hvis dét er et krav, så anbefaler vi, at du kigger på vores udvalg af lænestole med metalkrop.

Hvis du ikke behøver at kunne læne dig ekstra langt tilbage, så kan du dog stadig bruge en af vores lænestole med krop i træ. Det er nemlig et specielt godt valg, hvis du gerne vil have et roligt udtryk i stuen. Træ er nemlig et naturmateriale, der tilføre en utrolig hygge og varme til rummet. Derudover er træstolene typisk produceret med fire fødder, hvilket giver dem en afdæmpet effekt på rummet.

Vælg din lænestol ud fra resten af møblementet

Om du skal have en lænestol i læder eller stof, med en krop af metal eller træ, er helt op til dig. Vi kan dog anbefale, at du vælger din nye lænestol ud fra resten af møblementet i din stue. Hvis du eksempelvis har en lædersofa, vil du aldrig gå galt i byen med en lænestol i læder. Og hvis din sofas ben er i træ, kan du med fordel vælge en lænestol i samme materiale og farve.

Djurs Møbler står til din rådighed

Husk, at vi hos Djurs Møbler altid hjælper med et smil, og at vi gerne stiller vores ekspertise til rådighed. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp til at vælge den perfekte lænestol til dit hjem.

Senest viste