VI SIDDER KLAR PÅ CHATTEN OG TELEFONEN MELLEM KL.9-22 - RING TIL OS PÅ 86398177

Træ-Teak

7 varer

pr side
Faldende

7 varer

pr side
Faldende

Haveborde i teak

Teak er et træmateriale, der inden for de seneste år for alvor er blevet populært igen. Den varme farve og det charmerende udtryk gør det til et populært valg for mange - også til haveborde, hvor du kan se frem til at få et stilrent teakbord i tidløst design, der kan løfte hele din terrasse.

  • Størrelse - vælg imellem både små og store størrelser, ligesom du også kan vælge en lille rund model. De små modeller egner sig faktisk fint til en almindelig altan.
  • Vedligeholdelse - teak er en træsort, der kræver vedligeholdelse i det daglige. For haveborde gælder det, at du jævnligt skal give den olie. Husk at du ikke må påføre olien i direkte sollys, da det ellers hærder for hurtigt og ikke når at trænge ordentligt ned i træet.

Giv din terrasse ekstra skefuld charme med et havebord i teak

Hos Djurs Møbler ved vi, at haveborde i teak er et populært valg for mange, og derfor har vi hjulpet mange kunder med at finde det helt perfekte bord. Har du derfor nogen spørgsmål til de enkelte produkter og deres vedligeholdelse, skal du ikke være bleg for at kontakte vores dygtige personale, der hjælper med et smil.

Senest viste