Havestole i teak træ

Havestole i teak træ

8 varer

pr side
Faldende

8 varer

pr side
Faldende

Læn dig tilbage i havestole lavet af populære træsorter, der står godt til havens smukke natur. Men havestole i træ får du flotte havemøbler med en naturlig fremtoning, der kan holde mange år frem. Tag et kig på udvalget hos Djurs Møbler, hvor vi har samlet havestole med simple udtryk, eksotiske detaljer og praktiske funktioner, der alle har det smukke træ-materiale til fælles.

Havestole af skovens fagre træsorter

Træ kan have mange forskellige udtryk, detaljer og, ikke mindst, fordele - men det hele kommer an på træsorten. Der findes nemlig et bredt spænd af forskellige træsorter, der alle udgør en favorabel havestol. Blandt andet kan du finde havestole i den smukke akacie-træsort, der giver dine udendørs møbler et langt liv, så længe de sættes ind for vinteren og oliebehandles én gang om året.

Du kan også finde havestole i massivt træ, som giver et lækkert, varmt og levende udtryk på terrassen. Her får du havestole, som kan få et flot skift i farvenuancerne gennem årene. Havestole i massivt træ giver således et spændende, og ganske unikt, udtryk, hvor farver og strukturer forandres gennem hele stolens levetid.

Kvalitetsrigt udvalg af havestole i træ

Hos Djurs Møbler finder du et udvalg af havestole i træ, der vidner om høj kvalitet. Alle vores havestole er nemlig udgjort af de flotteste træsorter, der både bidrager til et smukt udtryk i haven, ved terrassen eller på altanen, samtidig med at stolene holder år efter år.

Vores havestole i træ kræver heller ikke nogen stor ekspertviden for at vedligeholde - blot kærlighed og respekt for træet. Derfor kan du være sikker på at få en havestol i træ, der kan komplimentere dine havemøbler langt ud i fremtiden, uden at du behøver knokle med træets vedligeholdelse.

Djurs Møbler: Naturlige tilføjelser til haven

I haven samles familie og venner til gode stunder. Derfor er det vigtigt, at du har de helt rigtige rammer, som giver grobund for netop gode og samlende øjeblikke. Det kan være alt fra brede havemøbler med store puder, hvor forsamlinger kan forenes, til en kurv med varme tæpper og stolens bløde armlæn, der får de tætteste venner til at blive lidt længere, selvom nattekulden begynder at indfinde sig.

Hos Djurs Møbler finder vi det naturligt at tilbyde dig alle de essentielle, og ikke mindst komfortable, ting, der får din have til at fremstå allermest indbydende. Dyk derfor ned i alt fra vores smukke havestole i træ til brede parasoller, sofaer og andre skønne havemøbler.

Senest viste