Sofaserier - Vælg selv din opstilling

Sofaserier - Vælg selv din opstilling

Når du ser "Sofaserie" angivet på produkterne, kommer sofaen i mange forskellige størrelser og opstillinger. Klik på ind på det enkelte produkt for at se dem alle. 

17 varer

pr side
Faldende
  1. Kragelund Calina | Sofaserie |Flere varianter
    Kragelund Calina | Sofaserie |Flere varianter
    Kampagnepris 6.503,00 kr Førpris 9.290,00 kr
    Bestillingsvare 4-6 uger

17 varer

pr side
Faldende

Find den perfekte sofa til dit næste hjem i vores store udvalg af vores forskellige serier af sofaer, der alle er bygget omkring moduler. Vi har hjulpet dig og har i forvejen bygget en masse opstillinger, du kan tage udgangspunkt i. Har du mod på det, har vi også oprettet alle moduler, du selv kan begynde at lege med for at skabe DIN perfekte sofakombination. 

Sofaserie i mange forskellige slags farver og materiale

Mange af vores sofaserier kommer i et stort udvalg af både læder og forskellige typer af stof. Vi har ikke nødvendig ALLE oprettet på siden, da udvalget er utrolig stort. Du kan på hvert af produkterne finde et link til vores stofbank på producenten sofaen er fra, hvor du kan bladre igennem alle farver indenfor læder og stoffer, der er tilgængelige for sofaen. 

Mulighed for at bestille stofprøver inden køb

Vi ved, det kan være svært at gøre sig et ordentligt indtryk af materialet for enten dit ønskede stof eller læder, du vil have din sofa skal komme med. Derfor kan du altid bestille stofprøver ganske gratis, så du kan se og føle stoffet inden du køber. De fleste stofprøver kommer i størrelsen 10x10CM, og du kan bestille op til 5 forskellige helt gratis. 

Kontakt os for at få hjælp til din næste sofa

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med valget af din nye sofa. Har du spørgsmål til alt en opstilling til den rigtige polstring til dit behov, så tøv endelig ikke med at skrive til os chatten, eller på [email protected] eller ring til os på 86 39 81 77

Senest viste