BLACK WEEKEND 2020 ER STARTET - SE UDVALGET HER

Mistral TV møbler

21 varer

pr side
Faldende
  1. Hamme Mistral lowboard 177x23x,32,5 cm
    Hamme Mistral lowboard 177x23x,32,5 cm
    Fra 5.588,25 kr Førpris 7.451,00 kr

21 varer

pr side
Faldende

Mistral TV og AV møbler

Mistral AV er til dig, der mangler et nyt og moderne møbel til at gemme dine kabler, playstation, videoafspiller eller anden form for elektronik i ét møbel. Fordi Mistral AV-serien er bygget specifikt til elektronik, måler bredden og dybden tilsvarende, således op til 90% af alt elektronisk udstyr vil passe til passe. Mangler du mere plads, kan der altid tilvælges et AV-modul med en større dybde.

Hvis du mangler et sted at gemme dine højtalere, kan du vælge at lade fronterne bestå af mange af de forskellige stofklapper. Stoffet lader lyden gå igennem med minimal tab af kvalitet, og sørger samtidig for, at din fjernbetjening stadig kan bruges, i det signalet kan komme igennem.

Huller til kabelføring samt 5 cm's plads bag bagbeklædningerne betyder, at ledningsvirvaret let og elegant kan gemmes væk. Ligeledes er møblet monteret med hul i top og bund, så du nemt og bekvemt kan sørge for, at der kommer strøm fra kontakten til dit AV-udstyr, og fra AV-udstyret op til eksempelvis dit fjernsyn.

Alle Mistral AV møbler kan naturligvis hænges op, placeres på en sokkel eller ben, eller på hjul, hvis du har brug for at kunne flytte en anelse med dem.

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dit næste AV møbel fra Mistral skal se ud.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os i butikken, så vi sikrer os, du får det helt rigtige AV-møbel, der passer til dig.

Senest viste