Findahl Freja

Findahl Freja

2 varer

pr side
Faldende
 1. Findahl by Hammel - Freja m/ læder
  Findahl by Hammel - Freja m/ læder
  Fra 2.610,00 kr 3.480,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 2. Findahl by Hammel - Freja m/ Fletsæde
  Findahl by Hammel - Freja m/ Fletsæde
  Fra 3.157,50 kr 4.210,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger

2 varer

pr side
Faldende

Findahl by Hammel: Dansk håndværk og høj kvalitet

Hvis du er på udkig efter møbler i dansk design og høj kvalitet med fokus på alle detaljer i håndværket, så er stole fra Findahl by Hammel formentlig noget for dig. Det danske brand, hvis møbler i dag bliver produceret af Hammel Furniture, er nemlig garant for dansk kvalitet og elegante designs. Tag derfor et kig på de populære Freja-stole hos Djurs Møbler her på siden.

Find en elegant Freja-stol hos Djurs Møbler

Mangler du en ny spisebordsstol? Så er Freja-stolen fra Findahl by Hammel et godt valg. Stolen har nemlig et klassisk og elegant udseende, og de let-buede former giver et indbydende indtryk til hele spisestuen. Du kan selvfølgelig også bruge din nye Freja-stol rundt om stuebordet og andre steder i din bolig.

Vælg mellem flere varianter af den stilfulde Freja-spisebordsstol

Hos Djurs Møbler kan du tilpasse den populære Freja-stol til netop dine præferencer. Vi tilbyder nemlig stolen i et hav kombinationer. Blandt andet kan du vælge mellem stel i flere farver og træsorter, såsom sort eg, hvid bøg og rød lak. Derudover har du mulighed for at købe stolen med enten fletsæde eller lædersæde - også i forskellige farver. På den måde er der en Freja-stol hos Djurs Møbler til enhver stil, præference og bolig.

Tag også et kig på mange af vores andre elegante møbler til spisestuen fra et væld af populære brands. Her kan du finde alt lige fra spiseborde til skænke.

Senest viste