Findahl Frida

Findahl Frida

2 varer

pr side
Faldende
 1. Findahl by Hammel - Frida m/ fletsæde
  Findahl by Hammel - Frida m/ fletsæde
  Fra 3.157,50 kr 4.210,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger
 2. Findahl by Hammel - Frida m/ stof
  Findahl by Hammel - Frida m/ stof
  Fra 2.253,75 kr 3.005,00 kr
  Bestillingsvare 3-5 uger

2 varer

pr side
Faldende

Se den betagende Frida-stol fra Findahl by Hammel hos Djurs Møbler

Frida-stolen fra den danske producent Findahl by Hammel er en elegant klassisk stol med god siddekomfort. Findahl har altid fokus på kvalitetshåndværk, så stolen både er betagende at se på og komfortabel at sidde i. På den måde er du sikret en spisebordsstol, som du kan få glæde af i mange år. Vælg mellem de forskellige ‘Made in Denmark’ Frida-stole med fletsæde eller stofsæde, og bestil din favorit online - vi har altid gratis levering.

Du kan udforske flere af de populære Findahl-stole her og se alle dine muligheder for at få et stykke dansk møbelhistorie ind i din bolig.

Vælg den Frida-stol, som passer til dig og din bolig

Foretrækker du det minimalistiske, naturlige eller kreative i din indretningsstil? Når du køber Frida-stolen hos Djurs Møbler, kan du selv tilpasse møblet, så det passer til resten af din indretning såvel som dine egne præferencer. Du kan nemlig vælge mellem sæder i flet eller stof i flere farver. Derudover kan du selv bestemme, om du vil have stellet i naturlig eg, elegant bøg eller i en lakeret farve.

Se alle dine muligheder for at tilpasse Frida-stolen til dine præferencer ved at klikke på produktet. Husk også at tage et kig vores andre møbler til spisestuen her.

Senest viste