Magnus Olesen borde

Magnus Olesen borde

8 varer

pr side
Faldende

8 varer

pr side
Faldende

Find dit Magnus Olesen-bord hos Djurs Møbler

Magnus Olesen er en anerkendt møbelvirksomhed med funktionelle designmøbler. Hos Djurs Møbler har vi et bredt udvalg af de elegante Magnus Olesen-borde, herunder spiseborde, skriveborde og sofaborde. Du kan finde modeller med både fineret og massivt træ, så du er garanteret et elegant møbel med lang levetid. Tag derfor et kig på udvalget her på siden, og find frem til det rette bord fra Magnus Olesen.

Magnus Olesen-spisebord

Mangler du et nyt spisebord til spisestuen? Så kan du her på siden se flere varianter, og du kan med garanti finde frem til det rette bord til netop dit hjem. Fælles for alle spisebordene er nemlig, at du selv kan designe dem med overflader, polstring og farve, så de passer ind i dit hjem. Du kan blandt andet vælge det minimaliste og elegante Freya-spisebord i:

  • Sort linoleum
  • Massiv røget eg
  • Lysegrå laminat
  • Olieret eg

Klik på det spisebord, du kunne tænke dig, og se alle dine muligheder for at tilpasse det til dine præferencer. Husk også at tage et kig på udvalget af Magnus Olesen-stole hos Djurs Møbler. Så kan du nemt få bordet og stolene til at passe sammen i spisestuen og skabe et gennemgående udtryk.

Find et hyggeligt Magnus Olesen-sofabord hos Djurs Møbler

Du går aldrig galt i byen med et Magnus Olesen-bord i dansk design foran sofaen i stuen. Med et lækkert sofabord foran sofaen kan du nemlig skabe en hyggelig stemning, når familien er samlet foran fjernsynet om dagen og aftenen.

De æstetiske sofaborde fra Magnus Olesen giver dig mulighed for at stille kaffe, the, sodavand, fredagsslik og meget mere på bordet, så du har det hele inden for rækkevidde. Du kan selvfølgelig også pynte Magnus Olesen-sofabordet med diverse blomster, lysestager og magasiner. Så er der lagt op til maksimal afslapning i dejlige afslappende omgivelser.

Senest viste